Over ADVERBO

Milieu adviesbureau Adverbo is in 1998 gestart met het verstrekken van milieukundige adviezen aan gemeenten, provincies, omgevingsdiensten, architectenbureaus, projectontwikkelaars en aannemers. Inmiddels heeft Adverbo zich een stevige plaats weten te verwerven in de adviesmarkt.

Ontzorgen

Door de veranderde markt is het nieuwe denken en innovatie belangrijk. De kracht van ADVERBO is om met een team van eigen ervaren specialisten, eventueel aangevuld met een uitgebreid netwerk van deskundigen voor kortere of langere termijn uw probleem op te lossen. Ontzorgen is onze hoofdtaak. Daarnaast hecht ADVERBO veel waarde aan snelheid, planning en betrouwbaarheid.

Onze mensen hebben een sterke mate van flexibiliteit, creativiteit en innovatieve gedrevenheid.

Hiervan profiteren zowel onze klanten als onze eigen organisatie.

ADVERBO verzorgt uw complete project, van de initiatieffase tot de daadwerkelijke oplevering. Door het inzetten van de juiste mensen en middelen, kunnen wij u als opdrachtgever optimaal begeleiden. Dit realiseren wij door een multidisciplinaire aanpak, vakkennis en oplossingsgerichte werkwijze.

ADVERBO onderscheidt zich zowel in de kwaliteit van de geleverde diensten als ook in de compleetheid van het dienstenpakket.

Wij zijn een betrokken partner. Ontzorgen van onze opdrachtgevers staat centraal en de vooraf opgestelde doelstellingen worden probleemloos gerealiseerd, dat is waar ADVERBO voor staat.

Kwaliteit

Kwaliteit, betrouwbaarheid en flexibiliteit zijn uitgangspunten om de opdrachtgever op de juiste wijze van dienst te zijn. ADVERBO maakt uw project tot een succes en waarborgt de kwaliteit door kennis, praktijkervaring, flexibele instelling en verstand van zaken van het gehele proces.

Door oplossingen te creƫren, met de juiste prijs/kwaliteit verhouding, besparen wij kosten voor u als opdrachtgever.

Een uitgebreide beschrijving van onze dienstverlening?