Detachering

Milieu adviesbureau Adverbo neemt graag uw zorgen bij u weg. En bij het uitvoeren van uw opdracht is het prettig om te weten dat veel van onze deskundige medewerkers ook voor bepaalde tijd bij u of op een door u gewenste locatie aan de slag kunnen.

De voordelen van detachering zijn:

  1. Een verhoogde efficiëntie; immers, u kunt direct met onze mensen schakelen.
  2. Een stuk extra zorg door de hands-on aanpak van een expert ter plaatse.
  3. Een snellere afhandeling van uw milieuprobleem.

Een detacheringsoplossing is ook bijzonder geschikt als u niet direct vacatures in wilt vullen of vakantieperioden of absentie door ziekte van uw eigen personeel wilt opvangen. Kortom: Milieu adviesbureau Adverbo voorziet u van tijdelijke, betrouwbare medewerkers die u direct van dienst kunnen zijn.

Een detachering werkt als volgt:

  • Wij gaan met u in gesprek en komen de voorwaarden voor de detachering, waaronder een uurtarief voor onze gedetacheerde medewerker, overeen.
  • Wij stellen aan de hand van ons gesprek een detacheringsovereenkomst op, die u en wij na akkoord ondertekenen.
  • De medewerker blijft tijdens de detachering bij ons in dienst en de detacheringsovereenkomst kan tussentijds op ieder moment door u beëindigd worden.
  • Tijdens de totale duur van de detachering is onze medewerker flexibel inzetbaar.

Wij denken natuurlijk met u mee, wanneer u contact met ons opneemt voor een opdracht. Maar als detachering van één of meer van onze medewerkers ook voor u echt een uitkomst is, noem uw voorkeur hiervoor dan vooral. Wij voorzien u graag van de best passende oplossing!

Neem nu contact met ons op

Een uitgebreide beschrijving van onze dienstverlening?